Pertti Salolainen suosittelee Matti Niirasta Helsingin kaupunginvaltuustoon

Blogi

Pertti Salolainen ja Matti Niiranen ovat luontoarvoja voimakkaasti puolustavia kokoomuslaisia. Molemmat ovat myös aktiivisia ja pitkäaikaisia lintuharrastajia.

Matti Niirasen kuntavaalikampanjan kärkitavoitteisiin kuuluu hyvän kaupunkiympäristön puolustaminen.

”Helsingin kaupunkiluontoa, puistoja ja virkistysalueita on suojeltava. Keskuspuistoon ei mielestäni saa kaavoittaa lisää rakentamista. Helsingin on panostettava merellisyyteen ja tuettava Itämeren suojelua”, sanoo Niiranen.

”Olen kannattanut jo pitkään Suomen WWF:n kunniapuheenjohtaja Pertti Salolaisen edustamaa luonnonsuojelua korostavaa linjaa. Kannatan vastuullista markkinataloutta, joka ottaa huomioon kestävän kehityksen ja luontoarvot”, toteaa Niiranen.

Edellä mainitun johdosta ehdokkaamme on erittäin iloinen siitä, että ministeri Pertti Salolainen halusi antaa kuntavaalikampanjamme tueksi seuraavan suosittelun:

Olen tuntenut Matti Niirasen monien vuosien ajan. Meitä on yhdistänyt erityisesti huoli Töölönlahden ja Keskuspuiston luontoarvojen tulevaisuudesta. Seuraavalla valtuustokaudella nousee esiin monia ympäristö-ja luonnonsuojelukysymyksiä, joiden ratkaisuissa tarvitaan Matti Niirasen kokemusta” (Pertti Salolainen, ministeri).

Muista äänestää kuntavaaleissa!

Ennakkoäänestys kotimaassa 26.5.-8.6.2021 ja ulkomailla 2.-5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä 13.6.2021.

Terveisin, MATIN TIIMI

Tietoa kirjoittajasta

Pertti Salolainen suosittelee Matti Niirasta Helsingin kaupunginvaltuustoon

Valtiotieteiden maisteri, Helsinki.

Kirjoitukset