Toggle navigation

Marjatta Rasi ja Jukka Tahvanainen.

”Tuemme Matti Niirasen valintaa kansanedustajaksi”

Suomen YK-suurlähettiläänä toiminut Marjatta Rasi ja Näkövammaisten liiton toimitusjohtaja Jukka Tahvanainen tukevat Matti Niirasen valintaa eduskuntaan.

MARJATTA RASI:

”Äänestetään Matti Niiranen Helsingistä (numero 209) eduskuntaan. Matti ymmärtää kansainvälistymisen haasteet ja edut. Hän osaa vaikuttaa Helsingin kilpailukyvyn vahvistamiseen ja pääkaupunkimme pärjäämiseen maailman kaupunkien kiihtyvässä globaalissa kilpailussa. 

Matille on tärkeää, että sivistysvaltiossa, oikeusvaltiossa huolehditaan kaikista ihmisistä tasa- arvoisesti ja oikeudenmukaisesti. Tämä koskee niin työelämää, koulutusta kuin verotustakin. Matti katsoo, että tarvitsemme jokaisen työkykyisen työpanoksen hyvinvointiyhteiskuntamme ylläpitämiseksi, tarvitsemme myös maahanmuuttajien työpanosta. 

 On siis monta hyvää syytä äänestää Mattia.”

Marjatta Rasi

Suurlähettiläs

Helsinki

JUKKA TAHVANAINEN:

”Olen tuntenut Matin kauan. Matti Niiranen on osaava ja asiantunteva tekijä ja vaikuttaja. Hänelle tärkeitä kysymyksiä ovat hyvin toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut sekä ikäihmisten ja vammaisten tasa-arvoiset oikeudet.

Matti on ollut aloitteellinen ympäristö- ja ilmastokysymyksissä. Tunnen hänet myös luonnon ystävänä: vapaa-aikaansa hän viettää usein mökillä meren äärellä valokuvaten luontoa ja lintuja.

Helsinki saa Matista sitoutuneen ja osaavan kansanedustajan.”

Jukka Tahvanainen

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n hallituksen puheenjohtaja

Näkövammaisten liiton toimitusjohtaja

Helsinki