Tue & Lahjoita

Tue Matin tiimin vaalityötä eduskuntavaaleissa 2023!

Ehdokkaan läpimeno eduskuntavaaleissa ei ole mahdollista ilman näkyvää ja tehokasta kampanjaa. Hyvä kampanja maksaa etenkin Helsingissä paljon. Tule mukaan varmistamaan Matti Niirasen valinta eduskuntaan ja tee lahjoitus Matin tiimin kampanjatyöhön! Kaikki kerätyt varat käytetään lyhentämättöminä Matti Niirasen kampanjan tukemiseen, mainontaa, lehti-ilmoituksiin ja niin edelleen.

Tarjoamme sinulle kaksi eri kanavaa tuen antamiselle: 1.) Lahjoitus kätevästi ”automaatilla” tai 2.) Tilisiirto Matti Niirasen tukiyhdistyksen tilille:

1.) Anna lahjoitus Matin tiimille kätevästi ”automaatilla”

Kansallinen Kokoomus rp on järjestänyt kansanedustajaehdokkaidensa kampanjatiimeille kätevän tavan kerätä lahjoituksia. Lahjoitusautomaatin toteutus: Kansallinen Kokoomus rp. ja SecuryCast Oy. Alla olevasta linkistä avautuvan automaatin kautta kerätyt varat siirretään suoraan Matti Niirasen vaalityöhön:

LAHJOITA KÄTEVÄSTI ”AUTOMAATILLA” KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

2.) Lahjoitus suoraan Matin tukiyhdistyksen tilille

Vaihtoehtoisesti Matti Niirasen kampanjaa voi tukea suoralla lahjoituksella vaalirahoituslaissa mainitun tukiyhdistyksen tilille. Vaalirahoituslaissa tarkoitettu Matti Niirasta tukevan yhdistyksen nimi on Ajatuspaja Apollo ry. Tämän yhdistyksen tililtä lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä suoraan Matin tukitiimin kampanjan kuluihin, kuten lehti-ilmoituksiin, some-markkinointiin, painokuluihin jne.

Matin tukitiimin tilin nimi ja tilinumero ovat:

Ajatuspaja Apollo ry

FI63 1544 3000 0324 38

Viite viestinkenttään: ”Matti Niirasen tukitiimin kampanjaan 2023”.

LISÄTIETOJA LAHJOITTAMISESTA

Matti Niirasen vaalikampanjan tukemisesta antaa lisätietoja ehdokas Matti Niiranen.

Lämmin kiitos jo etukäteen mahdollisesta vaalituestanne!

Kansanedustajaehdokas Matti Niiranen, puhelin 040 501 9192 tai matti@mattiniiranen.fi

TIETOA VAALIRAHOITUSTA KOSKEVASTA LAINSÄÄDÄNNÖSTÄ

Ehdokkaan ja tämän tukitiimin on tehtävä ilmoitus yksityisten lahjoittajien nimistä, jos tukijan antaman tuen arvo on vähintään 1500 euroa. Alle 1500 euron tuet ilmoitetaan vain, jos siitä on lahjoittajan kanssa erikseen sovittu. Nimeä ei saa lain mukaan ilmoittaa julkisesti ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa nettotuen arvo on alle 1500 euroa.

Yksittäinen tukisumma saa eduskuntavaaleissa olla enintään 6000 euroa per lahjoittaja.

Matti Niirasen eduskuntavaalikampanjassa noudatetaan tarkoin Suomen vaalirahoitusta koskevan lainsäädännön ohjeita, jonka keskeiset kohdat löytyvät sivulta: https://www.vaalirahoitusvalvonta.fi/fi/index/vaalirahailmoituksia/millaistatukeavaalikampanjassavoiottaavastaan.html

Vaalirahoituslaki: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2009/20090273