Matista sanottua

”Olen seurannut Matti Niirasen toimintaa useiden vuosien ajan. Hän on toiminut tehokkaasti mm. Helsingin ympäristön- ja luonnonsuojelun hyväksi. Erityisesti Töölönlahden suojelu on etenemässä helsinkiläisten hyväksi. Hän olisi seuraavassa eduskunnassa tärkeä vaikuttaja.”

PERTTI SALOLAINEN, ministeri
Demokratiassa päättäjän on hyvä olla terävä ja analyyttinen, yhteistyökykyinen ja ratkaisukeskeinen optimisti sekä lisäksi kauaskatseinen ja dynaaminen ahkeroitsija. Tällaisen  paketin saammekin edustajaksemme rohkeassa ja linjakkaassa Matissa höystettynä jo mittavalla määrällä kokemusta elämän koko kirjostakin.
Matilla  on erittäin hyvät valmiudet toimia  tulevien vaikeiden aikojen päättäjänä eduskunnassa ja hän on turnauskestävyydeltään valioluokkaa! CV kannattaa lukea! Samoin tavoitteet!
Hyvää matkaa, Matti  – eturivin  poliitikoksi Suomen puolesta!

ANJA JÄRVINEN, senioriapteekkari, Helsinki
”Matti Niiranen on osaava, kokenut ja verkottunut päättäjä. Hän on avoin ja avarakatseinen. Matti keskittyy kansalaisille tärkeisiin asioihin, ja kykenee vahvaan strategiseen ajatteluun. Hän on toiminut aiemmin myös sote-alan kansalaisjärjestön toiminnanjohtajana. Suosittelen häntä lämpimästi kansanedustajaksi.”

JUKKA TAHVANAINEN, toimitusjohtaja sosiaali- ja terveyssektorilta, Etelä-Haaga
Eduskuntaan tarvitaan nyt Helsingin asioista kiinnostunut ja pääkaupunkiseudun erityisoloista perillä oleva kansanedustaja. Monipuolisen työkokemuksensa myötä Matti Niiraselle on syntynyt laaja kiinnostus ja asiantuntemus yhteiskuntaelämästä ja suomalaisten asioiden hoitamisesta.
Matti Niiraseen voi luottaa: Hän ymmärtää asioiden vaikutussuhteita, hän perehtyy käsiteltäviin asioihin aina huolella eikä tee hätiköityjä päätöksiä. Nyt tarvitaan laajaa asioiden tuntemusta, ymmärrystä ja harkintakykyä. Sitä Matti Niirasella on.

SIRPA WASS, kasvatustieteiden maisteri, Pikku-Huopalahti