Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni luottamuksesta!

Blogi

Kokoomus pysyy Helsingin suurimpana puolueena ja me helsinkiläiset saamme jälleen erinomaisen kokoomuslaisen pormestarin: Juhana Vartiainen on kokenut ja osaava mies!

Tulin valituksi edelleen varavaltuutetuksi erittäin tiukassa kokoomuksen ehdokkaiden sisäisessä kisassa. Erot viimeisten läpimenijöiden kesken ovat vain muutamia ja muutamia kymmeniä ääniä 🤔. Lisäsin tuntuvasti äänimäärääni ja sain 681 ääntä, mutta se ei riittänyt.

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni antamastanne luottamuksesta ja tuesta. Isoja virtuaalihalauksia ja miljoona kiitosta jokaiselle vaalitiimini jäsenille. Jaoitte tuhansia kampanjamme tavoitteista kertovia esitteitä ja some-päivityksiä. Viestiä vietiin eteenpäin useita viikkoja monin eri tavoin.

Hyvä näin. Bäst som sker. Iloitsen siitä, että kokoomus on edelleen Helsingin suurin puolue. Varavaltuutettuna pääsen jatkossakin osallistumaan Helsingin kehittämiseen 💙👍. Minulle on ollut aivan valtavan tärkeää saada kampanjoida tärkeinä pitämieni asioiden ja arvojen puolesta. Sain paljon myönteistä palautetta viidestä keskeisestä tavoitteestani.

Syksyllä alkavalla valtuustokaudella 2021-25 on panostettava hyvään ja rakentavaan yhteistyöhön. Ollaan tarkkoja yhteisten veroeurojen kuluttamisessa eikä nosteta veroja. Suojellaan itämerta ja Helsingin hienoa kaupunkiluontoa. Kehitetään senioreiden palveluita ja pidetään kiinni hyvästä lähipalveluiden verkostosta. Haluan edistää hyvän kaupunkiympäristön suunnittelua ja rakentamista, jossa otetaan huomioon viheralueiden riittävyys ja asumisen laatu. Vain yritysystävällinen Helsinki voi menestyä.

Tietoa kirjoittajasta

Lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni luottamuksesta!

Valtiotieteiden maisteri, toiminnanjohtaja

Kirjoitukset